Dansk Fodbold

U21-landsholdsanfører: Viser hvordan vi er som hold

De gav ikke ligefrem sig selv gode betingelser, men alligevel fik det danske U21-landshold tirsdag aften 2-2 med fra EM-kvalifikationskampen mod Wales i Vejle.

Den danske U21-landsholdsanfører Maurits Kjærgaard var fint tilfreds med 2-2 mod Wales efter to røde kort. Det viser hvordan de er som hold.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

To mand i undertal fik det danske U21-landshold tirsdag kæmpet et enkelt point hjem.

På hjemmebanen i Vejle havde danskerne ellers bragt sig foran 1-0 i første halvleg af EM-kvalifikationskampen mod Wales på en straffesparksscoring af anfører Maurits Kjærgaard.

Danskerne var gæsterne overlegne i første halvelg, hvor de rød-hvide drenge satte sig tungt på både spil og chancer, men knapt var anden halvleg fløjtet igang, før det gik helt galt. Netop indskiftede Lucas Hey fik direkte rødt kort, da han helt ubevidst frarøvede gæsterne en udligning med armen. Ti minutter før tid fik og Alexander Busch direkte rødt kort, men alligevel fik danskerne kæmpet et 2-2-resultat hjem.

– Det viser bare, hvordan vi er som hold, med ni mand på banen og ti i hele anden halvleg synes jeg, at vi står sammen og viser hvad vi er for et hold, sagde Maurits Kjærgaard efter kampen til DBU TV.

Den danske anfører havde helt tydeligt svært ved selv at finde ud af, hvilken grimasse, der passede bedst efter den specielle kamp.

Danmarks ni mand sled sig til point mod Wales i kvalifikationen til U21-EM

– Jeg synes første halvleg var rigtig god; Vi skaber mange chancer og får dem ned på deres banehalvdel, men så får vi et rødt kort og et til, og så gør vi det svært for os selv.

– Jeg er glad for, at det blev 2-2 til sidst, men jeg er lidt ærgerlig over, at vi ikke fik scoret flere mål i første halvleg, så vi fik lukket kampen, lød det fra landsholdsanførerer fra RB Leipzig.

Med det ene point fører Danmark U21-EM-kvalifikationsgruppe I med fire point, efter det i fredags blev til en 1-2-sejr på udebane mod Litauen.

Hverken Island eller Tjekkiet har endnu været i aktion i gruppen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P