International Fodbold

Ronaldo svarer UEFA-præsident igen: Den saudiske liga er smuk!

Cristiano Ronaldo har allerede haft en voldsomt karriere, men hans skifte til saudiarabisk fodbold har flere steder mødt kritik. Nu svarer den portugisiske stjerne tilbage på kritikken fra UEFA-præsident Aleksander Ceferin.

Cristiano Ronaldo er ikke enig i UEFA-præsident, Aleksandar Ceferins, kritik af den saudiarabiske liga.
Foto: Ronaldo svarer UEFA-præsident igen: Den saudiske liga er smuk!

Cristiano Rolando er en rekordernes mand.

Tirsdag aften spiller han som den første fodboldspiller nogensinde sin landskamp nummer 200, når Portugal møder Island på udebane.

Først til 200: Cristiano Ronaldo runder endnu en vanvittig milepæl mod Island

Dertil kan lægges hans rekord for flest Champions League-optrædener, flest Champions League-triumfer, flest Champions League mål, flest EM-finaler, flest landskampsmål samt en lang række andre rekorder.

Mange af de rekorder får han dog ikke mulighed for at udbygge, for eksempelvis kommer han næppe nogensinde til at spille flere kampe i Champions League, eftersom han i januar skiftede til saudiarabisk fodbold som den første af en lang række aldrende stjerner.

De mange skifte – og rygter herom – om pensionsmodne spillere, der tager til Saudi Arabien sidst i karrieren, fik i weekenden UEFA’s præsident, Aleksander Ceferin, til at udtale, at han bestemt ikke frygtede, at saudiarabisk fodbold vil begynde at konkurrere med europæisk fodbold.

Det kan du læse mere om her:

UEFA-præsident Ceferin frygter ikke Saudi Arabien: Samme fejl som Kina

Ceferins kommentar er også kommet Ronaldo for øre, og forud for landskampen mod Island tirsdag aften, slog portugiseren så tilbage.

– De saudiarabiske liga er smuk. Måske er der nogle, der dømmer uden at have set kampene. Nu taler selv transferne for sig selv. Men det er ok. Siden jeg kom til Saudi Arabien har jeg spillet tre kampe for landsholdet. At være rejst dertil (Saudi Arabien, red.) har ikke haft indflydelse på det på nogen måde, siger Ronaldo på det portugisiske pressemøde ifølge Tuttomercatoweb.

Selvom det kunne virke sådan, så nægter den 38-årige Ronaldo, at han jagter flere rekorder.

– Jeg er glad som altid. Jeg håber at score flere mål. Jeg har nogle rekorder, og jeg er historiens mest scorende portugisiske landsholdsspiller, men for at være ærlig, så jagter jeg ikke rekorder – rekorderne jagter mig. Det er derfor, jeg er meget glad. Det er derfor min motivation for fortsat at spille på højeste niveau er så høj, lyder det fra Ronaldo.

Cristiano Ronaldo har i sin første sæson for saudiarabsike Al-Nassr spillet i alt 19 kampe, hvor det er blevet til 14 mål.

Du kan gense Cristiano Ronaldos fem bedste mål i den engelske Premier League herunder:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P