3F Superligaen

Officielt: OB henter sommerens femte spiller – 24 landskampe på cv’et

OB har tirsdag præsenteret Sauli Väisänen, som fremover skal forsøge at lukke ned for modstanderne i det fynske forsvar.

OB

Sommerens FEMTE tilgang i OB er på plads.

Således har fynboerne nok en gang været på spil, og har nu præsenteret Sauli Väisänen som ny mand i klubben.

Han tilslutter sig dermed Leeroy Owusu, Johannes Selvén, Rami Al-Hajj og Mohamed Buya Turay på listen over sommerens OB-tilgange hidtil – og transfervinduet er langt endnu.

Sauli Väisänen står noteret for 24 landskampe for Finland, og er blevet udstyret med en kontrakt af tre års varighed i OB.

– Vi ser meget frem til at arbejde sammen med Sauli fra sæsonstart. Sauli er en meget grundig og professionel fodboldspiller, som altid får en høj status i de klubber, han repræsenterer.

– Planen er, at han skal bidrage til at øge konkurrencen på midterforsvarspositionen samt bidrage til træningskulturen og være med til at udvikle spillestilen, siger Björn Wesström, der er fodbolddirektør i OB, til klubbens egen hjemmeside.

Følg Campo på Facebook

Den finske forsvarsspiller er langt fra et ubeskrevet blad for cheftræner Andreas Alm og OB-fodbolddirektøren.

De kender således hinanden fra deres fælles tid i svenske AIK, hvor den nyslåede OB’er spillede inden turen gik til SPAL i Italien. I Italien har han også tørnet ud for FC Crotone, Chievo Verona og Cosenza Calcio.

– Jeg er selvfølgelig meget glad og meget spændt på at starte et nyt projekt med nogle folk, jeg kender fra tidligere i karrieren. Klubben virker meget professionel, og den har taget sig godt af mig og min familie, allerede inden jeg var kommet til landet, siger Sauli Väisänen og fortsætter:

– Jeg googlede klubben og fansene, inden jeg kom til, og jeg fandt hurtigt ud af, at fansene er meget passionerede. Når det er den eneste superligaklub på Fyn, så medfører det forhåbentligt, at hele øen støtter klubben, så jeg glæder mig meget til at møde fansene og spille for dem.

Kæmpe kovending: OB hapser Hobro-stjerne for næsen af AaB

Sauli Väisänen står i den forgangne sæson noteret for 27 kampe for Cosenza i Serie B.

OB har denne sommer sagt farvel til Yankuba Minteh, som i et rekordstort salg er skiftet til Newcastle – se hans mål i Superligaen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P