3F Superligaen

Officielt: Lyngby skriver kontrakt med Akademi-talent

Lyngby Boldklub kan tirsdag eftermiddag offentliggøre, at man har sikret sig en kontrakt med en af klubbens talentfulde Akademi-spillere.

Lyngby Boldklub og 19-årige Johan Meyer er blevet enige om en kontrakt.

Det skriver Superliga-klubben tirsdag eftermiddag på sin hjemmeside.

Her meldes det ud, at de to parter er nået til enighed om en aftale, der gør Johan Meyer til Lyngby-spiller frem til 2024 med mulighed for forlængelse.

Og det er en nyhed, der glæder klubbens fodboldchef, Nicas Kjeldsen, som ser godt med potentiale i den stopper.

– Johan Meyer har taget nogle rigtig flotte skridt siden, at han kom til os fra FC Nordsjælland i vinter. Vores dygtige trænere på Akademiet har gjort et fremragende stykke arbejde med Johan, som selv allerede er utrolig professionel og har en stor ærgerrighed efter hele tiden at udvikle sig både på og udenfor banen.

– Vi er meget tilfredse med Johans foreløbige udvikling, og vi tror på, at der er endnu mere i vente for ham. Nu skal Johan træne fast med førsteholdet og gennem vores gode transitionsmiljø gøres klar til debut, når tiden er rigtig, siger fodboldchef Nicas Kjeldsen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Johan Meyer selv glæder sig ligeledes over aftalen.

– Jeg er utrolig glad for at have skrevet den her kontrakt. Det var et stort mål og en drøm for mig, da jeg kom til klubben i vinter at komme fast op i førsteholdstruppen, så jeg er selvfølgelig rigtig glad.

– Jeg synes, at min udvikling over det seneste halve år har været helt fantastisk, og det har allerede klart været den bedste tid for min personlige udvikling. Jeg føler, at jeg har udviklet mig ekstremt meget både som fodboldspiller og person. I og med, at jeg har været så meget omkring førsteholdstruppen, føler jeg, at jeg har taget nogle store og lærerige skridt ift. hvad det vil sige at spille førsteholdsfodbold, siger Johan Meyer.

Johan Meyer har fortsat sin første kamp til gode på Lyngbys førstehold. Til gengæld står han noteret for 12 kampe for klubbens U19-hold, mens det er blevet til en enkelt kamp for klubbens reservehold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P