3F Superligaen

Officielt: Brøndby-back skifter til Næstved

Superliga-klubben Brøndby IF bekræfter tirsdag eftermiddag, at man er nået til enighed med Næstved om en transfer.

Brøndbys logo

Superliga-klubben Brøndby IF bekræfter tirsdag eftermiddag, at klubben har være aktive på transfermarkedet.

Det er dog ikke en ny spiller, der præsenteres, men derimod en afgang fra klubben, der er tale om.

Således melder de blå-gule fra Vestegnen, at klubben har indgået en aftale om en transfer med NordicBet Liga-klubben, Næstved, om Christian Friedrich, som altså skifter til Næstved.

I en kort melding på klubbens hjemmeside fremgår det, at Christian Friedrich skifter til Næstved på en permanent aftale.

For Christian Friedrich selv bliver det en tur tilbage til Næstved BK, hvor det hele startede i ungdomsårene. Og skiftet glæder den 20-årige højreback, der i denne sæson har været udlejet til Fremad Amager.

– Jeg er glad for at have skrevet under med Næstved og vende tilbage til De Grønne. Det er en klub, som er i en positiv udvikling, og som jeg glæder mig til at være en del af. Jeg har spillet i klubben i de yngre år, så jeg glæder mig til at komme hjem igen og forhåbentligt kunne bidrage til holdet, fansene og klubben, fortæller han på klubbens Facebook.

Efter rygter: Nu reagerer svensker på Brøndby-forbindelse

Også i Næstved BK er der stor glæde over, at Christian Friedrich vender hjem. Det fortæller klubbens sportschef, Peter Dinesen.

– Jeg er super glad for, at det er lykkedes at lave en aftale med Brøndby IF, om at få Christian tilbage til Næstved. Christian er en spiller, som vi har fulgt lige siden han skiftede fra Næstved til Brøndby som ungdomsspiller.

– Friedrich er en powerful og eksplosiv spiller, som vi skal nyde at se på banen. Han kan spille de yderste positioner i begge sider, hvor han er rigtig dygtig og vil være en rigtig god forstærkning til vores ellers stærke trup.

I sin tid i Brøndby IF nåede Christian Friedrich blot at spille en enkelt førsteholdskamp for klubben. Det skete i en kamp mod rivalerne fra F.C. København tilbage i foråret 2022, hvor han fik tre minutter på banen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P