Premier League

Medie: Arsenal har budt på United-emne

Arsenal skulle have sendt et bud på Jurrien Timber, som ellers også har været rygtet til Manchester United.

Arsenal har sendt et bud på Jurrien Timber.
Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Særligt i løbet af foråret var rygterne om Jurrien Timber til Manchester United at finde overalt.

Den 22-årige forsvarsspiller er dog ikke kun på blokken hos Erik ten Hag og co. – også Arsenal har angiveligt et godt øje til hollænderen.

Således skulle Premier Leauges nummer to fra den forgangne sæson have sendt et bud i retning af Jurrien Timbers klub, Ajax. Det skriver The Athletic.

Arsenal skulle i første omgang have forsøgt sig med et bud på 30 millioner pund, svarende til lidt mere end 260 millioner kroner.

Mediet skriver dog videre, at Ajax forventer at få mere for Timber, der fortsat har to år tilbage af sin aftale med den hollandske storklub.

Ajax har efter sigende har et prisskilt på 50 millioner pund, svarende til 436 millioner kroner, men der skulle alligevel være optimisme og tro på, at man kan nå frem til et kompromis.

Mbappé satte rekord, da Frankrig vandt snævert over Grækenland

Bliver klubberne enige om en pris, er der angiveligt allerede styr på de personlige forhold i aftalen mellem Arsenal og Jurrien Timber.

Timber skiftede som helt ung fra Feyenoords ungdomsafdeling til Ajax’ ditto, og har sidenhen taget vejen op gennem den hollandske traditionsklubs akademi.

I den forgangne sæson står Jurrien Timber noteret for 47 kampe på klubplan, mens han også var at finde i startelleveren for Holland under VM-slutrunden i Qatar.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P