3F Superligaen

Medie: Ajax henter ungt Silkeborg-talent

Den hollandske storklub, Ajax, skulle angiveligt være klar til at hente et af Silkeborg IF's helt store unge talenter.

Silkeborg IF Logo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det kan godt være, at det ikke rimer – og så gør det måske alligevel lidt… Danske talenter og Ajax.

Flere unge danskere har gennem tiden taget skridtet fra andedammen til den hollandske storklub, Ajax Amsterdam, der har for vane at udvikle talentfulde spillere til store stjerner.

I dansk kontekst er Christian Eriksen nok et af de bedste eksempler, men inden for en overskuelig årrække har spillere som Kasper Dolberg, Victor Fischer, Rasmus Nissen Kristensen og Nicolai Boilesen også brugt Ajax som et skridt i deres udvikling.

Og nu kan en ny Ajax-dansker angiveligt snart præsenteres. Ifølge Ekstra Bladet er Ajax nemlig igen gået på rov i dansk fodbold – denne gang kigger de mod Silkeborg IF.

Således beretter mediet tirsdag, at Silkeborg er tæt på et stort salg af 16-årige Lasse Abildgaard til Ajax – et salg der ifølge mediet vil indbringe et større millionbeløb.

Silkeborg udsendte fredag og lørdag to fondsbørsmeddelelser, hvori klubben opjusterede forventningerne til årets resultat ad to omgange.

I første ombæring handlede det om et forventet salg af klubbens profil, Sebastian Jørgensen, mens det i anden ombæring handlede om et salg af netop Lasse Abildgaard.

Ved salget af Sebastian Jørgensen hævede klubben forventningerne fra 0-10 millioner kroner til 8-18 millioner kroner. Og med et fremtidigt salg af Abildgaard blevet dette yderligere hævet til 15 og 25 millioner i overskud.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Lasse Abildgaard betragtes som en talentfuld offensivspiller, og står allerede nu noteret for 11 kampe for det danske U16-landshold med fire mål til følge.

I Silkeborg IF har Abildgaard spillet 13 kampe for klubbens U19-mandskab. Her har han bidraget med tre kasser.

Abildgaard er på nuværende tidspunkt tilknyttet Silkeborg IF frem til sommeren 2025.

Varm op til Superligasæsonen 2023/24 – se højdepunkterne fra Silkeborg IF’s medrivende kamp mod FC Midtjylland i slutningen af denne sæson herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P