NordicBet Ligaen

AaB giver fem unge chancen – lejesvend ser ud til at være færdig

AaB melder tirsdag, at klubben har tænkt sig at give fem unge Akademi-spillere chancen i sæsonoptakten, mens det ligner et farvel til Kilian Ludewig.

AaB han ansat Michael Tuxen Boll som ny administrerende direktør.

I starten af juni måned måtte AaB sande, at den står på fodbold fra NordicBet Ligaen i den kommende sæson, da klubben rykkede ned fra Superligaen.

Det betyder ligeledes, at klubbens økonomi vil blive presset, hvilket fremgik af den store økonomiske nedjustering, som klubben meldt ud kort efter nedrykningen.

Derfor kan en af løsningerne være at kigge nærmere på klubbens unge talenter.

Og det tyder da også på, at det er én af de løsninger, som AaB har valgt at benytte sig af. Det fremgår af den seneste opdatering på klubbens hjemmeside.

Her skriver nordjyderne nemlig, at fem unge spillere fra klubbens Akademi vil få chancen på klubbens førstehold i løbet af sæsonoptakten.

Således vil Gustav Dahl, Anders Noshe, Emil Nymann, Sebastian Stahlfest og Mads Bomholt, som alle har optrådt på klubbens U19-hold senest, tilslutte sig klubbens førstehold, når spillerne vender tilbage til træningsbanen i morgen, onsdag.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I samme forbindelse giver klubben en opdatering på lejespilleren, Kilian Ludewig, som står til at have kontraktudløb i klubben, når kalenderen rammer 1. juli.

Klubben melder, at intet endnu er afklaret 100 procent, men at det ligner, at Ludewig er færdig i AaB den 30. juni og dermed ser ud til at vende tilbage til Red Bull Salzburg.

Dermed ser det ud til, at Kilian Ludewig har spillet sin sidste kamp for AaB I alt blev det til 24 officielle kampe i AaB-trøjen.

AaB starter sæsonen op med første testkamp, når klubben møder Vendsyssel FF den 30. juni.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P