Ukraine sled sig til sejr mod Maltas miniputter

På en hjemmebane, der ikke for alvor er en hjemmebane, slog Ukraine mandag Malta.

Det ukrainske landshold sled sig til en snæver sejr over Malta i EM-kvalifikationskampen i Slovakiet.

Efter første rundes nederlag til England er det nu blevet til to sejre i træk for Ukraine i EM-kvalifikationens gruppe C.

Mandag aften var både det ukrainske og det maltesiske landshold rejst til Trnava i Slovakiet, og på Spartak Trnavas hjemmebane vandt ‘hjemmeholdet’ Ukraine 1-0 og miniputterne fra Middelhavet.

Den tidligere West Ham-angriber, Andriy Yarmolenko, misbrugte efter 52 minutters spil et straffespark, og han var derfor sat fra bestillingen, da ukraine fik endnu et straffespark med 18 minutter tilbage af kampen.

I stedet var det Gironas Viktor Tsygankov, der med sin straffesparksscoring sørgede for, at Ukraine ikke dummede sig og stadig har gode muligheder for at kvalificere sig til EM 2024.