Europæisk Fodbold

Succes-træner forlader Sheffield Wednesday tre uger efter oprykning

Bare tre uger efter at have ført klubben tilbage til The Championship forlader manager Darren Moore Sheffield Wednesday.

Manager Darren Moore forlader Sheffield Wednesday to uger efter, at han har sikret klubben oprykning til The Championship.
Foto: Sheffield Wednesday

Der er tale om en gensidig aftale, skriver klubben.

Sheffield Wednesday siger mandag aften farvel til Darren Moore, der for tre uger siden sendte klubben tilbage i The Championship.

Den 49-årige manager har været i klubben siden marts 2021, og trods sidste måneds succeshistorie, hvor klubben med semifinalesejr over Peterborough og efterfølgende en finalesejr over Barnsley rykkede tilbage i The Championship, så er Moore nu fortid efter i alt 129 kampe i spidsen for The Owls.

– Sheffield Wednesdays rejse med Darren har på mange måde været unik og hele tiden som et hold. I fodboldindustrien kommer rejser til en afslutning, og den tid er nu kommet, er vi begge enige om.

– Den gensidige respekt vi har for hinanden er enorm både på en personligt og et professionelt plan, og jeg giver min dybfølte tak for den dedikation og forpligtelse, som Darren har givet vores klub. Darren vil altid være velkommen på Hillsborough, lyder det fra bestyrelsesformand Dejphon Chansiri.

Den afgående manager håber, at Sheffield Wednesday tager yderligere ét skridt op.

– Både bestyrelsesformanden og jeg har været fast besluttet på at få denne klub tilbage i The Championship. Jeg er lykkelig over, at vi opnåede det, og jeg håber, at fodboldklubben vil fortsætte sin udvikling og snart opfylde min drøm, som var at tage den tilbage til Premier League, hvor den hører hjemme, lyder det fra Darren Moore.

Darren Moore har tidligere været manager i West Bromwich og Doncaster. Som aktiv spillede han i klubber som Torquay, Doncaster, Bradford, Portsmouth, West Bromwich, Derby, Barnsley og Burton. Han stoppede sin aktive karriere i 2012.

Selv nåede han 81 kampe i Premier League for West Bromwich og Derby, 122 i The Championship samt tre landskampe for det jamaicanske landshold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P