Europæisk Fodbold

PSG-målmand ude af koma: kommunikerer med familie

Efter at have ligget i koma siden den 28. maj, har lægerne på hospitalet i Sevilla mandag ladet PSG-målmanden vågne, og foreløbigt ser det godt ud.

PSG-målmanden Sergi Rico er vågnet af den koma, som han efter en rideulykke i Spanien var blevet lagt i af hospitalet i Sevilla.
Foto: Christof Stache/AFP/Ritzau Scanpix

Efter 22 dage i koma er Sergio Rico vågnet.

Den 29-årige spanier var sidst i maj involveret i en rideulykke i hjembyen Sevilla, og efterfølgende blev han lagt i koma.

Nu er der dog langt om længe gode nyheder fra Andalusien, for i løbet af weekenden trappede lægerne på Virgen del Rocio Hospital i Sevilla langsomt ned for den bedøvelse, der holdt PSG-målmanden i koma, det beretter spanske Telecinco.

Rico er siden vågnet fra sin kunstigt inducerede koma, og han har ifølge mediet åbnet sine øjne og kan genkende sine nærmeste.

Dertil kommer, at han har kommunikeret med sin familie med tegn, da hans stemmebånd stadig er påvirket af de mange dage med intubation.

PSG aflyser gallamiddag – målmand fortsat i kritisk situation

Ricos hustru, Alba Silva, udtalte sig mandag til medierne foran hospitalet i Sevilla:

– Vi fortsætter med at tage små skridt fremad, men vi ser lyset. Skridt for skridt. Jeg vidste fra start, at han ville klare den, men skridt for skridt, man er nødt til at have stor tålmodighed, lød det ifølge Telecinco.

Sergio Rico blev købt af PSG i barndomsklubben Sevilla i september 2019.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P