Premier League

Officielt: Bournemouth ansætter spansk cheftræner

Efter tidligere på dagen at have fyret cheftræner Gary O'Neil har Premier League-klubben nu sin nye manager på plads.

Bournemouth Logo

Kort proces.

Premier League-klubben AFC Bournemouth har bare en time efter fyringen af Gary O’Neil ansat spanske Andoni Iraola som afløser.

Iraola kommer til Bournemouth efter tre sæsoner og 136 kampe i spidsen for spanske Rayo Vallecano.

Den 40-årige spaniers kontrakt i Madrid-forstaden udløber denne sommer, og dermed har Bournemouth ikke haft penge op af lommen for at hente baskeren.

– Vi er så glade for at byde Andoni velkommen til klubben. Med hans kontraktudløb i Spanien denne sommer ønskede vi at handle hurtigt.

– Han var eftertragtet af andre klubber over hele kontinentet, og hans spillestil har været en vigtig faktor for denne beslutning. Hans bedrifter i Spanien har i høj grad været imponerende, og vi er sikre på, at han er manden til at anføre os i det kommende kapitel, lyder det fra ejer og bestyrelsesformand Bill Foley.

Foto: AFC Bournemouth

Iraolo starter sammen med resten af Bournemouth-truppen op efter sommerferien, hvor han faktisk skal med klubben ‘hjem’ til Spanien, hvor den står på pre-season-kampe i Marbella mod skotske Hibernian og israelske Maccabi Tel Aviv.

I Bournemouth lover ejeren nye spillere til den nye cheftræner.

– Vi har identificeret et antal mål på transfermarkedet, som sammen med januar-tilføjelserne vil supplere vores stærke spillertrup for at give Andoni de bedste muligheder for at konsolidere vores Premier League-status og fortsætte udviklingen, lyder det fra Bill Foley.

Baskiske Andoni Iraola spillede som aktiv ungdomsfodbold i Bilbao-klubben Athletic, hvor han i 2003 blev hentet op på førsteholdet. Efter 12 år og 507 kampe for den baskiske klub, tog han i 2015 til USA og New York City.

Efter halvanden sæson i MLS indstillede han i januar 2017 sin aktive karriere.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P