Premier League

Manchester City bestyrelsesformand om anklager: Jeg vil give jer min meget ærlige mening

Manchester Citys bestyrelsesformand, Khaldoon Al Mubarak vil gerne give sit besyv med, når det kommer til Premier Leagues anklager om 115 regelbrud.

Manchester Citys bestyrelsesformand, Khaldoon Al Mubarak, vil give sin helt ærlige mening om Premier Leagues anklager mod klubben.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Han vil gerne, men han kan ikke.

Manchester City blev i februar anklaget for ikke færre end 115 brud på Premier Leagues økonomiske regler.

De nylige treble-vindere står anklaget for regelbruddene i perioden fra 2009 til 2018, og det er hovedsageligt brud på reglerne om ‘præcis finansiel information’ særligt omhandlende klubbens indtægter og driftsomkostninger.

Sagen kører stadig, og selvom han har lyst, så kan klubbens bestyrelsesformand, Khaldoon Al Mubarak, ikke sige alverden.

– Jeg vil give jer min meget ærlige mening, det lover jeg jer. Jeg har meget stærke meninger om det, men jeg kan desværre ikke.

– Jeg kan desværre ikke tale om det af juridiske grunde. Det er procedurer som tager så lang tid, som de nu engang tager, og når vi er færdige, så kan vi have en samtale, siger Mubarak til klubbens hjemmeside ifølge Evening Standard.

Mål og Highlights: Inter kunne ikke stå imod – Champions League-trofæet skal til Manchester

Manchester City blev i 2008 købt af Abu Dhabi-baserede City Football Group, og foruden anklagerne om 115 regelbrud, bliver de også anklaget for ikke at have samarbejdet, siden undersøgelserne startede i december 2018.

Selvom han ikke kan udtale sig om sagen, så ærgrer den stadig Mubarak.

– Det er meget frustrerende, for det tager så meget fra det fantastiske arbejde, der sker i denne klub, og det sker ikke bare på fodboldbanen. På fodboldbanen – det de her spillere har opnået i år, the treble – det er fantastisk.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg håber folk fokuserer og dømmer dem på deres fodbold, det de opnår på banen og det, de opnår i alle de turneringer, de er med i.

– Klubben er i det hele taget drevet rigtig godt. I dag er værdien af dette konsortium over seks milliarder dollars. Vi har skabt så meget værdi – Vi har skaffet verdensklasse investorer. Hvorfor? Fordi vi har en kommerciel maskine her, der er blandt de bedste i verden, lyder det fra Mubarak.

Manchester City risikerer potentielt at miste de tre engelske mesterskaber, som klubben vandt i perioden fra 2009 til 2018, ligesom klubben risikerer at blive smidt ud af den engelske liga.

Se jublen bryde ud blandt Manchester Citys spillere og fans, da Champions League-triumfen og the treble endegyldigt blev sikret:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P