3F Superligaen

Hvidovre forstærker sig med rutineret fødselar

Hvidovre har ikke den store erfaring i den danske Superliga, men nu henter klubben en forsvarsspiller, der trækker rutinen godt og grundigt op.

Superligaoprykkerne fra Hvidovre IF har mandag forstærket sit forsvar med rutinerede Nicolai Geertsen.
Foto: Nicolai Geertsen

Nicolai Geertsen kan fejre fødselsdag med en ‘oprykning’ til Superligaen.

Godt nok var dagens fødselar, der i dag fylder 32, og FC Helsingør ikke i nærheden af at rykke op i Superligaen, men det gør Nicolai Geertsen selv, da han netop er skiftet til Hvidovre IF.

Den erfarne midterforsvar kommer til den københavnske forstadsklub efter to og et halvt år i FC Helsingør, hvor han i alt nåede at spille 59 kampe.

– I Nicolai får vi en rigtig kriger ind til vores i forvejen stærke defensiv. Vi får en spiller ind med masser af erfaring både fra Danmark og fra Norge, som vi ved, kan levere en 100 procent indsats hver gang.

– Han er en rigtig god duel-spiller, der også er god med bolden, og på den måde passer han godt ind i vores spil og bliver forhåbentlig en gevinds for os i den kommende sæson, fortæller Hvidovres sportscehf Peter Lassen til Hvidovre Avis.

Hvidovre snupper Mathias Gerht: Forhåbentlig kan vi dominere i Superligaen

Nicolai Geertsen bliver hos oprykkerne genforenet med cheftræner Per Frandsen, som han også havde i HB Køge i perioden fra 2013 til 2014.

Foruden FC Helsingør og HB Køge har Nicolai Geertsen spillet i Lyngby og Hillerød, ligesom han spillede hele tre sæsonen i den næstbedste norske række for Sandnes Ulf fra 2015 til 2017.

Han står noteret for i alt 44 superligakampe – alle for Lyngby.

Gense Nicolai Geertsens fuldstændig vanvittige scoring mod Slagelse B&I i DBU Pokalens tredje runde i november 2020:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P