Premier League

Transferjournalist: Brendan Rodgers vender hjem til Celtic

Den tidligere Leicester-manager, Brendan Rodgers, er angiveligt meget tæt at vende tilbage til Celtic, hvorfra han i første omgang kom til Leicester.

Brendan Rodgers Celtic
Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

2,5 måneds pause fra fodbolden.

Det tyder på, at det er alt, hvad det kan blive til for Brendan Rodgers, der blev fyret i Premier League-klubben, Leicester, tilbage den 2. april 2023.

Nu godt 2,5 måned senere ser det nemlig ud til, at Brendan Rodgers har fået fremtiden sikret – og det i vante omgivelser. Rodgers skal nemlig tilbage til Celtic, hvorfra han kom til Leicester i februar 2019. Det skriver Fabrizio Romano.

Faktisk er Celtic den klub, som Brendan Rodgers har stået i spidsen for næstflest gange i sin manager-karriere med 169 kampe som manager – kun overgået af Leicester med 204 kampe.

Fra maj 2016 til februar 2019 sag Rodgers i det varme sæde i den skotske storklub. Her blev det til et imponerende pointsnit på 2,24 point per kamp.

Ifølge Fabrizio Romano skulle alle detaljer stort set være på plads i aftalen mellem Brendan Rodgers og Celtic.

De økonomiske detaljer og kontraktens længde meldes der endnu ikke noget om. Det forlyder dog blandt andet hos Sky Sports, at Brendan Rodgers skulle blive den bedst betalte manager i klubbens historie.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P