Premier League

Smith Rowe trods skræksæson: Giver ikke op før Arteta siger stop

Efter karrierens hårdeste sæson afvise Emile Smith Rowe rygterne om, at han er på vej væk fra Arsenal.

Arsenals Emile Smith Rowe har været igennem den hårdest sæson i karrieren, men han giver ikke op før Mikel Arteta siger stop.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Han står godt nok noteret for 12 kampe i Premier League i denne sæson, men tallene dækker over sandheden.

Arsenals Emile Smith Rowe har ikke startet inde for Arsenal siden maj sidste år, og i de 12 kampe er det kun blevet til 12 minutter i gennemsnit per kamp.

Den 22-årige midtbanespiller har i flere år døjet med en drilsk lyskeskade, som han kun med hjælp fra indsprøjtninger og piller kunne spille med.

Den manglende spilletid i denne sæson har sat gang i rygter om, at Smith Rowe kunne være på vej videre fra barndomsklubben, men det er ikke tilfældet – langt fra faktisk.

– Arsenal er min klub, og jeg har ikke tænkt mig at give op, før Arteta siger, at han ikke vil have mig. Men det er ikke tilfældet. Han vil have mig som en del af holdet, og jeg vil kæmpe for min plads og komme tilbage på holdet, siger Smith Rowe til The Times.

Efter at have holdt lyskeskaden i ro med piller og indsprøjtninger gik det i september galt i en udekamp mod Manchester United, og så krævede skaden en operation.

– Jeg blev virkelig ked af det. Jeg var bange, jeg er aldrig tidligere blevet opereret. Grundlæggende var [Lægerne] nødt til at skære noget ud og sætte det samme igen. Der var en stor blære på min lyske, og den var kirurgen nødt til at fjerne, forklarer Smith Rowe.

Medier: Chokskifte på vej? Arsenal åbner dialog med dyr Chelsea-profil

Den 22-årige engelske U21-landsholdsspiller har trods den vanskelige sæson følt sig mere end godt behandlet i sin hjerteklub.

– Jeg vil bare gerne være på banen. Det her var den hårdeste sæson i min karriere.

– Det var hårdt, men vi var inde i titelkampen, og jeg forstår, at manageren ikke ville skifte ud på holdet, hvis vi vandt alle kampe. Jeg forsøgte bare at forblive positiv og træne så godt, som jeg kunne. De andre spillere og Mikel [Arteta] var gode ved mig og fik mig til at føle mig som en del [af holdet]. Men jeg vil ikke lyve, det var hårdt, det var en lang sæson, lyder det fra Arsenal-spilleren.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Emile Smith Rowe er udtaget til det engelske U21-landshold, der denne sommer er kvalificeret til EM i Rumænien og Georgien. England er i pulje med Tjekkiet, Tyskland og Israel, og sammen med Spanien, Tyskland, Frankrig og Italien er Smith Rowe og kompagni favoritter til at løbe med guldet.

Se da Emile Smith Rowe scorede sit foreløbigt sidste mål i Premier League i London-opgøret mod Chelsea i april sidste år:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P