Premier League

Medie: Premier League-klub jagter tidligere AGF-lejesvend

En tidligere AGF-lejesvend skulle angiveligt være på ønskelisten i en Premier League-klub denne sommer.

Ryan Mmaee Luton Town
Foto: Bernadett Szabo/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han står i alt noteret for 12 kampe og tre mål i AGF-trøjen, som alle kom, da han var udlejet til klubben tilbage i sæsonen 2018/19.

Og nu – fire år efter at tiden i AGF sluttede – kan adressen snart hedde Premier League.

Således skriver mediet Football Insider søndag eftermiddag, at den tidligere AGF-lejesvend, Ryan Mmaee, skulle være på blokken i Premier League.

Senest gik forlydenerne på, at Mmaee skulle være et emne i Leeds United – det ville dog kræve, at klubben overlevede i Premier League. Sådan gik det dog som bekendt ikke.

Men det har altså ikke fået interessen for Mmaee fra den bedste engelske række til at forsvinde. Denne gang skulle det i stedet være nyligt oprykkede Luton Town, der skulle have Mmaee i kikkerten.

Mediet melder endnu ikke om konkrete møder mellem parterne, men beretter om, at man fra Lutons side lige nu skulle arbejde på at få et bud klar på Ryan Mmaee.

Rygte: Tidligere Ajax-målmand rygtes til AGF

Ryan Mmaee vendte efter sit korte ophold i AGF, hvor det altså blev til tre mål, tilbage til belgiske Standard Liege i sommeren 2019, hvorfra han i første omgang var udlejet. Her blev det dog ikke til en kontraktforlængelse, hvorfor han blev sendt videre til cypriotiske AEL Limassol samme sommer på en fri transfer.

Her huserede Mmaee i to sæsoner med god succes. I alt blev det til 59 kampe med 25 mål og syv assists til følge i AEL Limassol, før turen gik til ungarske Ferencváros. Her er det indtil videre blevet til 73 kampe med 32 mål og 15 assists til følge.

Ryan Mmaee er fortsat på kontrakt i Ferencváros frem til sommeren 2025.

Hør AGF-direktør, Jacob Nielsen, sætte nogle perspektiver på AGF’s nyvundne bronzemedaljer og den europæiske deltagelse i den kommende sæson i videoen herunder

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P