LaLiga

Griezmann afviser PSG-rygter: Jeg vil vinde LaLiga med Atletico

Antoine Griezmann har ikke spillet klubfodbold i Frankrig, siden han var 14 år gammel, og der er ikke umiddelbart udsigt til, at det kommer til at ske.

Antoine Griezmann afviser rygterne mom, at han er på vej hjem til Frankrig og Paris Saint-germain.
Foto: Violeta Santos Moura/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter snart 18 år i spansk fodbold har Antoine Griezmann fortsat til gode at vinde det spanske mesterskab.

Den 32-årige franskmand skiftede som 14-årig til Real Sociedads ungdomsakademi, og siden har han repræsenteret topholdene Atletico Madrid og FC Barcelona.

Senest er den franske landsholdsspiller blevet rygtet til de franske mestre fra PSG, men de rygter er der ikke noget hold i, for Griezmann har stadig særligt én ambition i Spanien.

– Jeg er meget glad i Atletico. Min hovedmål er at vinde LaLiga med dem, for jeg har aldrig vundet [LaLiga], og jeg har været het i 12 år, og hvorfor ikke også præstere noget stort i Champions League? Jeg har det godt her, og det har min familie også. Der kommer ikke noget skifte, siger franskmanden til Téléfoot.

Antoine Griezmann har spillet samtlig kampe i LaLiga for Atletico Madrid i denne sæson, og med 15 mål og 17 assist var franskmanden stærkt medvirkenden til, at hovedstadsklubben for anden sæson i træk sluttede som treer.

Atletico Madrid har to gange indenfor de seneste ti år vundet LaLiga. I 2013-14-sæsonen var Griezmann stadig i Real Sociedad, og i 2020-21-sæsonen var han i FC Barcelona.

Herunder kan du se, da Griezmann fik rødt kort i Champions League-opgøret mod Liverpool i 2021:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P