Premier League

‘Agent’ Shaw viser Kane og Rice rundt i Manchester

Manchester Uniteds Luke Shaw lader til at gøre sit til at overbevise Harry Kane og Declan Rice om en fremtid i Manchester.

Manchester United er angiveligt interesserede i Harry Kane og Declan Rice, og Luke Shaw gør sit til at få dem til klubben.
Foto: Matthew Mirabelli/AFP/Ritzau Scanpix

Det engelske landshold spiller mandag på Manchester Uniteds hjemmebane Old Trafford.

En sejr i EM-kvalifikationskampen mod Nordmakedonien kan sende England tæt på næste års slutrunde efter bare fire kvalifikationskampe.

Det lader dog ikke til, at point og EM-kvalifikation er det eneste, Manchester Uniteds venstreback, Luke Shaw, tænker på frem mod kampen.

Det engelske landshold træner frem mod kampen på Manchester Uniteds træningsanlæg, Carrington, og her lader det til, at Shaw forsøger at overbevise Harry Kane og Declan Rice om at skifte til Manchester United denne sommer.

På sin instagram-profil har Luke Shaw lavet et opslag, hvor han står med sine to landsholdskollegaer med teksten ‘Carrington tour 👀’.

Foto: Luke Shaw Instagram

Begge landsholdsprofiler har længe været kædet sammen med et skifte til De Røde Djævle, selvom rygterne på det seneste har ladet til at tage en smule af.

Medie: United i kovending – Kane-bud usandsynligt

Tottenham menes ikke at være villige til at sælge landsholdsanfører Harry Kane til en direkte Premier League-konkurrent, mens det lader til, at Arsenal har lagt sig forrest i kampen om Declan Rices underskrift.

Du kan se Luke Shaws enlige scoring i den netop afsluttede Premier League-sæson herunder. Scoringen faldt til 2-0 i Manchester Uniteds 3-0-sejr over Bournemouth den 3. januar.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P