Norsk fiasko: Skotland laver vanvidscomeback på to minutter

Skotland chokerede Norge på udebane, hvor man i kampens sidste tre minutter lavede et vanvittigt comeback.

Skotland leverede en sensationel sejr mod Erling Haalands Norge.
Fredrik Varfjell/AFP/Ritzau Scanpix

Skotland vandt sensationelt med 2-1 over Norge, selvom holdet var bagud med tre minutter igen.

Fænomenet Erling Haaland havde ellers bragt sit land i spidsen fra straffesparkspletten efter 61 minutter, men skotske Lyndon Dykes ville det anderledes.

Først udnyttede den store skotte en katastrofal fejl i den norske defensiv til at udligne efter 87 minutter, og blot to minutter senere var den gal igen for hjemmeholdet.

Denne gang var Dykes i oplæggerens rolle, da han lagde bolden til rette for indskiftede Kenny McClean, der sparkede bolden ind i det lange hjørne.

Det var Skotlands tredje sejr ud af tre mulige i gruppen, der også tæller Spanien. Dermed ligger holdet suverænt i spidsen.

Norge må til gengæld efterhånden kigge langt efter kvalifikation. Holdet ligger to point efter Spanien på andenpladsen, der stadig mangler at spille en kamp.

Erling Haaland scorede forgæves, men det var langt fra hans eneste mål i sæsonen. Se eller gense hans vilde scoring mod Dortmund herunder: