3F Superligaen

Medie: AGF køber svensker fri til spotpris

Efter en særdeles overbevisende første halvsæson i klubben, har AGF angiveligt købt Felix Beijmo fri af Malmö FF.

AGF køber ifølge danske B.T. den svenske back Felix Beijmo fri af sin kontrakt med svenske Malmö FF.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

En sort dag i AGF får pludselig en smule mere kulør.

AGF-profilen Kevin Yakob har lørdag bekræftet, at han pådrog sig en korsbåndsskade i sin debut for det irakiske landshold fredag aften.

Officielt: Skrækskade til AGF-profil i landsholdsdebut

Den nyhed er selvsagt vanskelig at sluge i og omkring AGF, men nu kommer B.T. med en opdatering, som måske får Yakob-skaden til at glide bare en kende nemmere ned.

Ifølge det danske medie har AGF nemlig købt svenske Felix Beijmo fri af sin kontrakt med svenske Malmö FF, og det er endda til det, der må betegnes som ‘netto-pris’.

Blot to millioner kroner skal klubben fra Fredensvang angiveligt punge ud med til svenskerne, en pris der er så lav, da Beijmo kun har et halvt år tilbage af sin kontrakt med den skånske klub.

Ydermere lyder det, at det er en tre år lang kontrakt, som højrebacken i næste uge sætter sin underskrift på, når lægetjekket i Aarhus er gennemført.

AGF køber sig ind i klub

Felix Beijmo har siden sit skifte fra Malmö FF til AGF i januar spillet alle kampe med undtagelse af én i den hvide ‘GF’-trøje.

I alt er det blevet til 14 kampe for den svenske back, der kun på grund af fire advarsler og efterfølgende karantæne måtte se AGF’s 1-0-sejr over FC Nordsjælland sidst i april fra bænken.

Herunder kan du genopleve AGF’s vilde comeback mod Brøndby, der sikrede klubben bronze i Superligaen:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P