Dansk Fodbold

Højbjerg utilfreds med dansk afslutning: Jeg får revet hovedet af Damsgaard

Det var med det absolut yderste af neglene, at Danmark fredag aften fik lusket en 1-0-sejr hjem mod Nordirland, og efterfølgende var der også langt fra tilfredshed at spore hos Pierre Emile Højbjerg.

Pierre Emile Højbjerg var langt fra tilfreds med den danske præstation fredag aften, hvor kun VAR var årsag til tre point mod Nordirland.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Et rystet dansk landshold, en snæver offside og en VAR-gennemgang på det, der føltes som en time.

Ingredienserne til en cocktail med navnet ‘Puha den gik lige’ var alle til stede fredag aften i Parken, hvor det danske landshold med nød og næppe fik sneget en 1-0-sejr hjem mod upåagtede Nordirland.

En første halvleg til glemmebogen, 30 gode minutter med en dansk scoring, og så et helt igennem skrækkeligt sidste kvarter, hvor danskerne lod sig presse alt for langt tilbage og nærmest ikke selv blev farlige, sådan lød drejebogen for det danske landshold fredag aften.

Efter kampen var den danske midtbanestyrmand, Pierre Emile Højbjerg, også godt klar over, at kampens afslutning slet ikke var god nok.

Særligt én situation irriterede Tottenham-spilleren, der så Mikkel Damsgaard blive sendt afsted i en kontra, hvor danskerne faktisk var tre mod to.

– Jeg tror, jeg får revet hovedet af Damsgaard her til sidst, for han prøver selvfølgelig at spille Daramy ind, men hvis vi holder den i hjørnet eller får et frispark og spiller ‘kedelig fodbold’, kan vi alle sammen skubbe ud og vinde nogle sekunder. Det gør vi ikke, og så lægger de en lang bold og får et hjørnespark ud af det, siger Pierre Emile Højbjerg til TV2.

Danmark er med fredagens sejr, uskøn som den var, tilbage på førstepladsen i EM-kvalifikationsgruppe H.

Næste opgave for Højbjerg, Damsgaard og Hjulmand er mandagens udekamp i Ljubljana mod Slovenien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P