NordicBet Ligaen

Officielt: Hobro forlænger med forsvarsstyrmand

Hobro vil også i den kommende halvsæson have glæde af anfører Simon Jakobsen, der har forlænget sin kontrakt i den nordjyske klub.

NordicBet Liga-klubben Hobro IK er blevet enige med forsvarsspilleren Simon Jakobsen om en kontraktforlængelse for resten af 2023.
Foto: Hobro IK

Han har allerede været i klubben i tre og et halvt år.

Nu tager han som minimum et halvt år mere.

NordicBet Liga-klubben Hobro IK har forlænget kontrakten med forsvarsspilleren Simon Jakobsen, der dermed også vil være at finde på DS Arena frem til minimum nytår.

– Jeg er ekstremt glad for, at klubben og jeg er enige om, at min tid i Hobro ikke er slut endnu. Jeg har fået så meget i de 3,5 år, jeg indtil videre har kunne kalde mig Hobro-spiller, og jeg glæder mig til fortsat at være en del af den spændende udvikling klubben har gang i, hvor jeg nyder min rolle som leder og rollemodel for de mange yngre spillere, lyder det fra Simon Jakobsen.

Simon Jakobsen har siden sidste sommer båret anførerbindet for klubben, som han i den netop afsluttede sæson repræsenterede 26 gange i NordicBet Ligaen og to gange i DBU Pokalen.

Også på Amerikavej i Hobro er der glæde over anførerens kontraktforlængelse.

– Simon er selvsagt en vigtig del af vores hold, hvor han som anfører tager ansvar og udviser lederskab overfor vores ellers unge trup. Der er ikke en finger at sætte på Simons lederevner og med hans erfaring og rolighed bidrager han til og styrker holdet. Spillemæssigt har Simon været en klippe i vores forsvar igennem flere år og at vi nu har forlænget aftalen og kan bibeholde kontinuiteten, glæder mig, lyder det fra teknisk chef Lars Justesen.

Simon Jakobsen og Hobro IK har sommeropstart den 26. juni, mens NordicBet Ligaen starter i weekenden den 22.-23. juli.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P