NordicBet Ligaen

OB’er fortsætter lejeophold hos Kolding

Superligaklubben OB har også i den kommende sæson udlejet Christian Vestergaard til Kolding IF.

OB udlejer igen den unge forsvarsspiller, Christian Vestergaard, til Kolding IF; som i næste sæson spiller NordicBet Liga.
Foto: OB

At den kommer til at stå på NordicBet Liga i stedet for 2. Division i Kolding IF efter sommerferien ligger allerede fast.

Nu ligger det også fast, at klubben også i den kommende sæson får glæde af den 22-årige forsvarsspiller Christian Vestergaard.

Ligesom det har været tilfældet i indeværende sæson, hvor der mangler én kamp, vil den OB-ejede midterforsvar i hele 2023-24-sæsonen være udlejet til oprykkerne.

– Det har været et utroligt godt og lærerigt år i Kolding, hvor jeg er blevet pålagt et stort ansvar og har udviklet mig sindssygt meget. Nu håber jeg, jeg kan fortsætte udviklingen i en stærkere række. Jeg er glad for, at OB giver mig muligheden, og at Kolding viser mig tilliden, siger Christian Vestergaard.

Det er netop Koldings oprykning til landets næstbedste række, der har fået OB til et se en sportslig idé i at sende den unge forsvarsspiller på græs andetsteds end i Odense Ådal igen.

OB er ikke til at styre: Henter endnu en spiller

– Christian har haft en god udvikling i Kolding, og vi er tilfredse med den mængde spilletid, han fik der. Vurderingen er, at nu hvor Kolding er rykket op i Nordic Bet ligaen, vil endnu en udlejning give ham den sportslige udfordring, der er næste skridt i hans udvikling. Vi ønsker Christian og Kolding IF held og lykke i næste sæson, siger OB’s fodbolddirektør Björn Wesström.

Christian Vestergaard har spillet 27 af Koldings i alt 31 kampe i NordicBet Ligaen denne sæson, og dermed har han været kraftigt medvirkende til, at Kolding kun har lukket 25 mål ind i indtil videre i sæson – færrest af alle hold i 2. Division.

Lejeopholdet i Kolding betyder også, at Christian Vestergaard, som det ser ud lige nu, står uden kontrakt, når næste sæson er overstået. Han skrev i maj 2021 under på en forlængelse med OB, der løber til sommeren 2024.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P