3F Superligaen

Medie: FCM køber angriber i Portugal

Ifølge det portugisiske medie O Jogo er FC Midtjylland godt igang med at styrke sin offensiv med angriberen Friday Etim.

FC Midtjylland er ifølge det portugisiske medie O Joga ved at købe angriberen Etim Friday i portugisiske Vizela.
Foto: Vizela
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I FC Midtjylland er hverken nigeriansk eller portugisisk fodbold helt fremmed.

Nu lader den midtjyske klub til at kombinere de to, da de ifølge portugisiske O Jogo er på nippet til at købe den nigerianske angriber Friday Etim i portugisiske Vizela.

Den 21-årige nigerianer menes at koste FC Midtjylland godt én million euro – svarende til lidt over 7,5 millioner danske kroner, men det er ikke sikkert, at fansene på heden allerede efter sommerferien får den store angriber at se.

FC Midtjylland har som bekendt en portugisisk søsterklub i Portugal i form af CF Mafra, og ifølge O Jogo er det sandsynligt, at Etim i første omgang bliver udlejet til den portugisiske klub.

Etim har i den netop afsluttede sæson været involveret i 19 kampe for Vizelas førstehold, som sluttede sæsonen som nummer 11 ud af de 18 hold i den portugisiske liga.

Foto: Vizela

I sine 19 kampe blev det kun til en enkelt plads i startformationen for Etim Friday, men alle 19 kampe kom i sæsonens sidste 24 kampe.

I alt blev det til to scoringer i de 19 kampe for den nigerianske angriber, der står til at blive Vizelas dyreste salg til dato.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P