Kroatien er klar til Nations League-finalen efter overtidsdrama mod Holland

Der skulle 120 minutter til for at finde en vinder, da Kroatien spillede sig videre til Nations League-finalen efter en 4-2-sejr over Holland.

Kroatien er klar til finalen i UEFA Nations League efter sejr over Holland.

Kroatien trak det længste strå mod Holland.

Efter 2-2 i forlænget spilletid skulle der et langskudsdrøn i den forlængede spilletid til, før Kroatien sikrede sig sejren i Nations League-semifinalen.

Dermed er de kroatiske VM-bronzevindere snublende tæt på deres første trofæ som landshold nogensinde. Læs, hvordan kampen udspillede sig efter reklamen.

Donyell Malen bragte ellers hjemmeholdet foran efter 34 meget låste minutters spil efter et gennemført og velspillet angreb fra det hollandske landshold.

Herefter bragte et straffespark fra Andrej Kramaric og en scoring fra Mario Pasalic Kroatien i front, og dermed lignede det, at sejren skulle cruises hjem derfra.

Men sådan skulle det ikke gå, for i dommerens sjette tillægsminut udlignede indskiftede Noa Lang for hollænderne, og finalisten skulle findes i overtid.

Her havde kroaterne det køligste vand i blodet og endte med at køre Holland ud på røv og albuer med to mål i den ekstra halve time.

Hylder Lars Høgh: Schmeichel skifter nummer mod Nordirland

Kroatiens modstander i finalen skal findes i morgen, hvor den anden semifinale løber af stablen.

Her tager Spanien imod de regerende europamestre fra Italien i en kamp, der sparkes igang klokken 20:45.