3F Superligaen

Minteh takker tre eks-OB’ere: De ser mig ikke som en fremmed

Yankuba Minteh er fortid i superligaklubben OB, og det er også tre af de spillere, der tog sig allerbedst af den gambianske teenager, da han først kom til klubben.

Den nu tidligere OB-spiller, Yankuba Minteh, takker sin tidligere holdkammerater Issam Jebali, Ayo Okosun og Joel King.
Foto: Newcastle United

Yankuba Minteh havde mange, han gerne ville sige tak til.

Gambianerens drømmeskifte til Premier League-klubben Newcastle med ét års indlagt lejeophold hos de hollandske mestre Feyenoord kom i stand mindre end ét år efter hans skifte til superligaklubben OB.

Derfor er der også en tak til stort set alle involverede i OB fra akademichef Tonny Hermansen, cheftræner Andreas Alm, Fodbolddirektør Björn Wesström assiterende fodbolddirektør Steffen Nielsen.

Også de fynske fans og Mintehs holdkammerater får en tak med på vejen, men særligt tre personer, lader til at have haft ekstra stor betydning for Mintehs start på den professionelle karriere.

Skæbnen vil dog, at ingen af de tre er i OB til selv at sige farvel til den 19-årige afrikaner.

– Jeg vil gerne takke mine tidligere holdkammerater Issam Jebali, Ayo Okosun og Joel King. De har alle været der for mig, siden dagen jeg kom.

– Ayo tog sig af mig som en bror. Han har behandlet mig godt. Jeg vil gerne sige tak til ham, til Issam og til Joel King – De er alle mine gode venner. De ser mig ikke som en fremmed, men tog sig af mig som en del af deres familie.

– Jeg vil gerne sig tak for altid at være der for mig – tak, lyder det fra Yankuba Minteh i en video på OB’s sociale medier.

For både Issam Jebali, Ayo Simon Okosun og Joel King blev januar deres foreløbigt sidste måned i OB. Mens Jebali blev solgt til japanske Gamba Osaka, så vendte Ayo Simon Okosun tilbage til Vendsyssel FF i NordicBet Ligaen.

Australske Joel King blev udlejet til australske Sydney FC, hvorfra han efter planen returnerer til OB’s sæsonstart.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P