International Fodbold

Medie: Også Jordi Alba forhandler nu med Inter Miami

Den snart forhenværende FC Barcelona-spiller, Jordi Alba, kan i stedet for Saudi Arabien vise sig at slutte sig til Lionel Messi i Inter Miami.

Den snart forhenværende FC Barcelona-spiller, Jordi Alba, kan i stedet for Saudi Arabien vise sig at slutte sig til Lionel Messi i Inter Miami.
Foto: Josep Lago/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

De har allerede spillet hele 345 kampe sammen, men det kan vise sig at blive til mere.

Spanske Jordi Alba ligge ifølge transferjournalist, Fabrizio Romano, lige nu i konkrete forhandlinger med amerikanske Inter Miami, der inden længe ventes at præsentere Lionel Messi i klubben.

De to tidligere holdkammerater kan således blive genforenet i Florida, hvis ikke Jordi Alba i stedet takker ja til et af de to tilbud, som han angiveligt skulle have fået fra Saudi Arabien.

I de 345 kampe sammen i FC Barcelona fra 2012 til 2021 assisterede Jordi Alba 24 af Lionel Messis mål, mens tjenesten gik den anden vej med venstrebacken i målscorerens rolle hele 10 gange.

Jordi Alba valgte sidst i maj at ophæve den kontrakt i FC Barcelona, som ellers løb i yderligere én sæson, i overensstemmelse med klubben.

Officielt: Jordi Alba er færdig i FC Barcelona

Den 34-årige venstreback nåede i alt 459 kampe for den catalanske storklub, ligesom han forinden havde spillet 110 førsteholdskampe for Valencia og 36 for Gimnàstic de Tarragona.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P