Premier League

Mac Allister: Klopp en af de vigtigste grunde til at skifte til ‘Englands største klub’

Alexis Mac Allister skiftede i sidste uge til Liverpool, og den argentinske midtbanespiller har allerede godt styr på sin nye klubs selvforståelse.

Alexis Mac Allister skiftede i sidste uge til Liverpool og manager Jüirgen Klopp var en af hovedårsagerne til argentinerens skifte.
Foto: Liverpool FC

Liverpool fik allerede tidligt på sommeren sikret sig klubbens første nye spiller.

Egentlig tiltræder Alexis Mac Allister først i Merseyside-klubben efter denne måned, men argentineren er for længst præsenteret hos Anfield-klubben.

Lige nu er han sammen med det argentinske landshold i Kina, hvor verdensmestrene senere på ugen møder Australien, hvorefter de rejser til Jakarta og møder Indonesien.

I Kina fik argentinsk ESPN fat i den nye Liverpool-mand, og her havde han tid til at uddybe lidt, hvorfor valgte faldt på netop Liverpool som hans næste destination.

– Jeg fik muligheden for at tale med ham [Jürgen Klopp]. Det var en af de vigtigste grunde til, at jeg tog beslutningen så tidligt i transfervinduet. Jeg så hans ønske om at få mig, og jeg så hans ønske om fortsat at vinde titler for denne klub, og det var meget vigtigt for mig.

– Vi talte om fodbold, hans visioner og hans ønske om at klubben fortsat vokser og vinder mesterskaber, forklarer Mac Allister.

Den snart tidligere Brighton-spiller har imponeret stort i den forgangne sæson, hvor han foruden at være fast bestanddel af det argentinske landshold, der i december blev verdensmestre, også har scoret 10 mål i 35 Premier League-kampe for Brighton.

Klopp jubler over ‘fantastiske’ Mac Allister: Der er ikke noget pres på ham

Mac Allister har da også allerede helt fint styr på, hvordan hans kommende klub ser sig selv.

– Jeg er på et virkelig godt sted i min karriere. Jeg vil have det bedste ud af den her mulighed. At komme til en af de største klubber i verden og den største i England er en stor glæde og drøm for mig. At komme til Liverpool var det rigtige skridt at tage for mig, føler jeg, ikke bare på grund af nutiden, men også på grund af klubbens historie og den passion, som den udstråler.

– Liverpool er Englands Boca [Juniors]. Jeg kan ikke vente med at spille der, lyder det fra Mac Allister.

Liverpool menes at have sluppet med at betale Brighton 35 millioner pund – cirka 300 millioner kroner for Mac Allister i Brighton, hvor Anfield-klubben udløste argentinerens frikøbsklausul.

Se den argentinske midtbanespillers bedste aktioner i den forgangne Premier League-sæson herunder:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P