Premier League

Landsholdskollega vil lokke United-angriber til Bundesligaen

Efter gennembrudssæsonen sidste sæson er det hverken blevet til mål eller en masse spilletid for Manchester Uniteds svenske landsholdsspiller Anthony Elanga i denne sæson.

Manchester United-angriberen Anthony Elanga kan være på vej væk fra klubben, og Emil Forsberg gør sit for at lokkel ham til RB Leipzig.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Han debuterede i Premier League i maj 2021, og i sin bare anden kamp for klubben scorede han.

Athony Elanga lignede særligt i sidste sæson en spiller, som kunne vise sig at blive meget værd for Manchester United.

I den netop afsluttede sæson har det dog været med pil nedad for den 21-årige svensker, der i i alt 26 kampe for klubben hverken har scoret eller spillet fuld tid.

Det har fået rygterne om offensivspilleren til at starte, og nu blandt andet bundesligaklubben RB Leipzig har været meldt interesseret i spilleren, der kan spille på begge kanter samt helt fremme.

Nu bærer Elangas svenske landsholdskammerat, Emil Forsberg, brænde til rygtebålet.

– Jeg har talt med Anthony [Elanga], men det forbliver mellem os. Han ville passe godt ind. Vi har mange unge, talentfulde spillere, som bare bliver bedre hos os. Det er den vej, vi har valgt at gå, så Anthony ville have passet godt ind, men om det sker, det får vi at se.

– Jeg vil sætte mig ned med [RB Leipzig-] præsidenten, Oliver Mintzlaff, her inden længe, og så må vi se, hvad vi skal gøre. Anthony ville passe godt ind her hos os. En ung spiller som ønsker at blive bedre. Vi må se. Det kan ske, siger Emil Forsberg ifølge svenske Aftonbladet.

Medie: Manchester United vil hente engelsk landsholdsspiller

Emil Forsberg har været i den østtyske klub siden januar 2015, og han har efterhånden skabt sig et godt forhold til klubbens ledelse.

– Vi har absolut et godt forhold, men han (præsident Oliver Mintzlaff, red.) og Max (sportsdirektør Max Eberl, red.) klarer det ganske fint, synes jeg. Men jeg kender Anthony ret godt, så det ville være ret almindeligt, hvis det skulle komme op, lyder det fra Forsberg.

Anthony Elanga er søn af den tidligere Brøndby-spiller Joseph Elanga, og han har således camerounsk-svenske rødder.

Han kom til Manchester Uniteds akademi allerede i 2015. I Sverige nåede han at spille ungdomsfodbold i både Elfsborg og Malmö FF.

Se da Anthony Elanga åbnede scoringen for Manchester United i deres 1-3-sejr over Jonas Lössl og Brentford i januar 2022:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P