Sene tyske mål gav uafgjort mod Ukraine i målrig venskabskamp

Ukraine havde de kommende EM-værter fra Tyskland godt og grundigt nede i sækken i Bremen, men hjemmeholdet kom tilbage i kampens slutning.

Sene tyske scoringer sørgede for uafgjort i venskabskampen mellem Tyskland og Ukraine i Bremen.

Tyskland startede godt og sluttede godt.

Ind imellem de scoringsmæssigt gode tyske perioder viste det ukrainske landshold sig dog flot frem i Sergiy Rebrovs debut som landstræner, hvor østeuropæerne på udebanen i Bremen fik 3-3.

Det var Niclas Füllkrug, der efter bare seks minutters spil bragte tyskerne foran 1-0 på det, der også til hverdag er Werder Bremen-angriberens hjemmebane.

Tyskernes føring holdt dog kun 13 minutter, inden Viktor Tsygankov udlignede for gæsterne, inden Antonio Rüdiger midtvejs i første halvleg scorede selvom.

Ukraine udbyggede 11 minutter inde i anden halvleg føringen til 1-3, da Viktor Tsygankov endnu engang passerede Kevin Trapp i det tyske mål.

Chelsea-spilleren Kai Havertz gjorde det med syv minutter igen spændende med sin scoring til 2-3, og så var det Joshua Kimmich, der i overtiden sørgede endeligt for det tyske comeback.

Landsholdslegende ny landstræner for Ukraine

Eduard Sobol begik i overtiden et straffespark, som dagens tyske anfører sikkert sendte forbi Anatolii Trubin i det ukrainske mål.

Tyskland er som EM-værter fritaget den lange kvalifikation til næste sommer slutrunde. Det er ikke tilfældet for Ukraine, der senere på ugen møder Nordmakedonien og i næste uge Malta i EM-kvalifikationen.