3F Superligaen

Officielt: Viborg FF siger farvel til keeper

Superliga-klubben, Viborg FF, melder mandag formiddag ud, at man har valgt at afslutte samarbejdet med Mikkel Andersen denne sommer.

Viborg siger farvel til Mikkel Andersen
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Mikkel Andersen er færdig i Viborg FF.

Det står klart mandag formiddag, hvor klubben har udsendt en officiel meddelelse på sin hjemmeside.

Her takker klubben af med den 34-årige keeper, som har været i klubben siden sommeren 2021. Det sker i forbindelse med, at Mikkel Andersen har kontraktudløb denne sommer.

Sportschef Mads Agesen takker Mikkel Andersen for tro tjeneste i Viborg-trøjen. Han håber, at Andersen kan finde en ny arbejdsgiver, hvor der er mere spilletid i vente end tilfældet har været i Viborg.

– Mikkel har været et godt bekendtskab, og har hver dag ydet en topprofessionel og loyal indsats. Han har været god for vores træningsmiljø og en god kollega og sparringspartner for især Lucas Lund og Kasper Kiilerich, så vi ønsker ham alt det bedste fremover.

– Han skal finde et sted, hvor han kan få mere græs under fødderne, og vi ønsker ham held og lykke videre, siger sportschef Mads Agesen.

Følg Campo på Facebook

Mikkel Andersen formåede at spille 10 kampe for Viborg FF’s førstehold. Men til trods for den sparsomme spilletid de seneste år, så har Mikkel Andersen nydt sin tid i kløverklubben.

– Jeg har været glad for min tid i VFF, som er en klub fyldt med gode mennesker og et godt sted at være. Jeg har været glad for at møde ind hver dag i et godt miljø, selvom jeg selvfølgelig havde håbet på at spille flere kampe.

– Jeg er stadig fit og har flere gode år i mig, så nu ser jeg frem til et nyt kapitel i min karriere. Tak til alle i klubben og held og lykke fremover, siger Mikkel Andersen.

39-årig blev anholdt efter kast med kanonslag – nu er han løsladt

Viborg FF var senest ude i et dramatisk opgør imod rivalerne fra FC Midtjylland om en plads i europæisk fodbold i den kommende sæson. Her blev der to gange kastet kanonslag på banen mod FCM-keeper, Jonas Lössl. Se de dramatiske hændelser i videoerne nedenfor

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P