3F Superligaen

Officielt: OB sælger Minteh – udlejes med det samme

Superligaklubben OB har netop præsenteret et salg af offensivprofilen Yankuba Minteh.

OB

Yankuba Minteh skal ikke spille Premier League til næste sæson.

Superligaklubben OB har netop meddelt, at de har solgt gambianeren til ingen ringere end Newcastle United, men alligevel kommer gambianeren ikke til at spille i England i den kommende sæson.

Minteh kommer ikke til at spille for Newcastle med det samme, da han i stedet udlejes direkte til de hollandske mestre, Feyenoord, i den kommende sæson.

Aftalen med nummer fire i den netop overståede Premier League er den største aftale i OB’s historie, skriver klubben på sin hjemmeside.

– Jeg er så glad for at få den her mulighed. Alle spillere drømmer om at spille i så stor en liga. Det kommer oven på et fantastisk år for mig, hvor jeg startede med at spille U19-Liga og hurtigt kom op og fik min debut på førsteholdet. Det har virkelig været fedt at være her, og jeg har en hel masse, jeg gerne vil takke for, at dette kunne blive muligt, siger Yankuba Minteh til OB’s hjemmeside.

Såfremt alt går som planlagt i forhold til arbejdstilladelse og spilletilladelse, vil Minteh officielt kunne kalde sig Newcastle-ejet per 1. juli.

– Vi er glade for at kunne bringe en spiller med Yankubas høje potentiale til Newcastle. Han har gjort det ekstremt godt i sin første fulde sæson i Danmark, og han har en lovende karriere foran sig, lyder det fra Newcastles sportsdirektør Dan Ashworth.

Foto: Newcastle United FC

– Vi ser frem til at arbejde med ham i denne spændende fase af hans udvikling, og vi er spændte på at se, hvordan han præsterer for Feyenoord – en klub som også har en stærk udviklings-erfaring.

– Så vel som at styrke førsteholdet med spillere nu og her, har vi også en klar filosofi om at investere i spirende talenter, og vi ønsker at skabe en vej for spillere, som vil hjælpe med at bygge og fastholde langsigtet succes, lyder det videre fra Ashworth.

Yankuba Minteh og Feyenoord er i den kommende sæson sikret Champions League-fodbold, hvor de, hvis tilfældet vil det, kan komme op imod Mintehs nye moderklub Newcastle.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P