Premier League

Officielt: Brentford henter talent permanent – ny rekordhandel

Premier League-klubben Brentford kan mandag eftermiddag offentliggøre, at man har sikret sig lejesvenden Kevin Schade på en permanent aftale.

Brentford henter Kevin Schade permanent.
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Kevin Schade fortsætter i Brentford efter sommer.

Det står klart mandag eftermiddag, hvor klubben har offentliggjort, at man har sikret sig en permanent aftale med den 21-årige tysker, som i denne sæson har været udlejet til Premier League-klubben.

Således skifter Kevin Shade altså Freiburg ud med Brentford på en aftale, der gælder for de kommende fem sæsoner – altså frem til sommeren 2028.

I samme forbindelse oplyser Brentford, at der skulle være tale om en rekord stor transfer, som klubben dog ikke har i sinde at afsløre.

Brentfords fodbolddirektør Phil Giles glæder sig over den nye aftale med Schade, som han ser store perspektiver i for fremtiden.

– Da Kevin kom til os på lån i januar, blev vi enige med Freiburg om, at flytningen ville blive permanent denne sommer, hvis visse betingelser blev opfyldt, hvilket inkluderede, at Brentford forblev et Premier League-hold til næste sæson.

– Vi har alle været glade for Kevins bidrag indtil videre, både på banen og hans professionalisme udenfor, så at have ham med os nu indtil 2028 er fantastisk for klubben. Vi håber alle, at både Kevin og Brentford kan gøre yderligere fremskridt herfra og ser frem til udfordringen.

Kevin Schade har været udlejet til Brentford siden januar måned i år. Her er det blevet til 19 kampe for den unge tysker med en enkelt assist til følge.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P