Premier League

Officielt: Aston Villa-CEO takker af

Premier League-klubben, Aston Villa, kan mandag formiddag melde, at klubbens CEO har valgt at trække sig fra sin stilling.

CEO Christian Purslow forlader Aston Villa
Foto: www.avfc.co.uk

Aston Villa skal have ny CEO.

Det står klart mandag formiddag, da klubben netop har offentliggjort, at den nuværende CEO, Christian Purslow, trækker sig fra sin stilling i klubben. Det sker på klubbens hjemmeside.

I den forholdsvis korte melding på Aston Villas hjemmeside fremgår intet i forhold til, hvad årsagen til samarbejdets ende er. Her takkes der blot af med Purslow, som altså nåede at være i Aston Villa i omkring fem år.

Aston Villas ejere, Wes Edens og Nassef Sawiris, siger således følgende om dagens beslutning

– Vi vil gerne takke Christian for hans enestående ledelse af klubben i løbet af de sidste fem sæsoner. Han har overvåget en transformation af klubben både på og uden for banen og leveret den ambitiøse turnaround-plan, han præsenterede for os, da han ankom i 2018. Vi er taknemmelige for alt, hvad han har gjort.

Christian Purslow selv kommenterer også på dagens udmelding. Han påpeger blandt andet, at han med stolthed forlader Aston Villa et bedre sted, end hvor klubben var, da han ankom i september 2018.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det har været et privilegium at lede Villa i de sidste fem år. Jeg er stolt af, at jeg forlader klubben i en meget bedre position på og uden for banen, end da jeg ankom.

– Vi er genetableret i Premier League, vi har nu et meget konkurrencedygtigt professionelt kvindehold, vi har fremragende akademier for drenge og piger, vi har skabt en træningsbane i verdensklasse og sikret byggetilladelse til en udvidelse og modernisering af vores vidunderlige stadion.

– Tak til alle i Villa og vores supportere, som har gjort min tid her så behagelig.

Der meldes endnu intet om, hvem der vil overtage posten – hverken midlertidigt eller permanent.

Officielt: Aston Villa henter nedrykket Premier League-profil!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P