3F Superligaen

Minteh: Sikker på at jeg også kan hjælpe Feyenoord

Yankuba Minteh slutter sig til de hollandske mestre fra Feyenoord, når forberedelserne til titelforsvaret starter i Rotterdam-klubben.

Den snart forhenværende OB-spiller, Yankuba MInteh, glæder sig til at skulle trække i Feyenoord-trøjen efter sommerferien.
Foto: Feyenoord

På bare to og en halv uger har Yankuba Minteh nået at bære tre forskellige fodboldtrøjer.

Den 18-årige gambianer har skiftet OB’s blå-hvide striber ud med først Newcastles sort-hvide striber og slutteligt Feyenoords rød-hvide.

Selvom det egentlig er Necastlet, som OB har solgt Minteh til, så er det dog i første omgang kun i Premier League-klubbens præsentation, at offensivspilleren vil bære den karakteristiske sort-hvid Magpie-trikot.

Minteh bliver nemlig straks udlejet til de hollandske mestre fra Feyenoord, hvor han under ledelse af cheftræner Arne Slot skal være med til at forsøge at forsvare klubbens titel i den kommende sæson.

Foto: OB, Newcastle United, Feyenoord

– Jeg ser frem til at spille for de regerende hollandske mestre. Det er en ære at bære Feyenoord-trøjen. Jeg er taknemmelig for denne mulighed, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at forbedre mig som fodboldspiller.

– Jeg er sikker på, at Feyenoord vil hjælpe mig med at opnå mine mål, ligesom jeg er sikker på, at jeg på den anden side kan hjælpe Feyenoord med klubbens sportslige ambitioner, lyder det fra Yankuba Minteh.

Yankuba Minteh og Feyenoord kan principielt skulle op imod Newcastle i Champions League, hvor begge klubber deltager.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P