Premier League

Medie: United i kovending – Kane-bud usandsynligt

Manchester United har i efterhånden mange måneder været meldt interesseret i Harry Kane, men nu skriver Sky Sports, at klubben ikke vil byde på den engelske landsholdsanfører.

Sky SPorts skriver nu, at det er usandsynligt, at Manchester United vil byde på den engelske landsholdsanfører Harry Kane.
Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix

Allerede inden bud-processen er gået i gang, lader Tottenhams bestyrelsesformand, Daniel Levy, til at have vundet.

Tottenham er nemlig ikke just villige til at sælge sin angriber, Harry Kane, til en direkte Premier League-konkurrent, og det har allerede nu fået Manchester United til helt at holde sig fra overhovedet at byde. Det skriver Sky Sports.

Det er næppe nogen hemmelighed, at Manchester United er på markedet efter en målscorer, og derfor kan klubben meget vel ende med et dansk alternativ til Kane i form af Atalantas Rasmus Højlund.

Harry Kanes kontrakt i Tottenham udløber næste sommer, og dermed vil den snart 30-årige angriber allerede til januar kunne starte forhandlingerne med en ny klub.

Harry Kane har i den netop afsluttede Premier League-sæson scoret 30 mål. Det er ét mål færre end Manchester Uniteds tre mest målfarlige spillere til sammen. I alt 31 mål har Marcus Rashford (17), Bruno Fernandes (8) og Jadon Sancho (7) scoret i sæsonen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P