Europæisk Fodbold

Medie: Lønkrav står i vejen – danskerklub dropper interesse for Dolberg

Interessen for Kasper Dolberg skulle angiveligt være dalet i danskerklubben grundet den danske landsholdsangribers lønkrav.

Anderlecht dropper Dolberg-interesse grundet lønkrav.
Foto: Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Fremtiden er fortsat uvis for Kasper Dolberg.

Den danske landsholdsangriber har senest været udlejet til tyske TSG Hoffenheim, men da opholdet var uden den store succes, vender Dolberg tilbage til franske OGC Nice denne sommer – men noget tyder på, at man heller ikke her er interesseret i at beholde danskeren.

I hvert fald har Kasper Dolberg den seneste tid været rygtet til flere europæiske klubber blandt andet fra Championship i England og fra Tyskland, Belgien og Danmark. Her har klubber som PSV Eindhoven og Anderlecht blandt andet været meldt interesserede.

Men nu skulle en mulig Dolberg-transfer angiveligt være løbet panden mod muren, når det kommer til sidstnævnte klub, danskerklubben Anderlecht.

Her blev der tidligere meldt om interesse for Dolberg fra den danske cheftræner, Brian Riemer, og klubbens sportsdirektør, danske Jesper Fredberg.

Sent søndag aften beretter den belgiske transferjournalist hos RMC Sport, Sacha Tavolieri, nemlig på Twitter, at man efter den seneste tids transfersnak er kommet frem til, at man fra Anderlechts side ikke vil forfølge transferen yderligere.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Det skyldes angiveligt, at man har indset, at det bliver for dyrt, hvis man skal leve op til de lønkrav, som danskeren angiveligt skulle have.

Ifølge oplysningerne skulle Dolbergs løn lyde på omkring 250.000 euro om måneden – svarende til i omegnen af 1,9 millioner kroner.

Hvad fremtiden byder på for Kasper Dolberg er derfor fortsat uvist. Sikkert er det dog i skrivende stund, at danskeren fortsat er på kontrakt i Nice frem til sommeren 2024.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P