3F Superligaen

Medie: F.C. København nærmer sig enormt salg – trecifret millionbeløb

Der kan vente et enormt salg for F.C. København denne sommer, da en af klubbens spillere angiveligt skulle være tæt på et skifte til fransk fodbold.

Hákon Haraldsson pris
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

F.C. København kan muligvis sikre sig en god sjat penge i klubkassen i løbet af denne sommer.

I hvert fald skulle der lige nu være stort potentiale i et salg af den blot 20-årige islænding Hákon Arnar Haraldsson. Det beretter Copenhagen Sundays mandag.

Ifølge mediets viden er der tætte forbindelser mellem Hákon Haraldsson og en klub i Frankrig – det nævnes dog ikke konkret, hvilken fransk klub der skulle være tale om.

Men beløbet er ifølge mediet ikke til at tage fejl af, hvis en handel skulle blive aktuel.

Det berettes nemlig, at det ifølge mediets oplysninger skulle være tale om en rigtig stor handel, der vil sende et beløb på mellem 15 og 20 millioner euro til FCK – svarende til en pris på mellem 112 og 150 millioner danske kroner.

Foruden franske interesse i Hákon Haraldsson, så skulle Red Bull Salzburg angiveligt ligeledes være interesseret i at hente den 20-årige islænding.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Hákon Haraldsson skiftede til F.C. Københavns ungdomsafdeling tilbage i sommeren 2019 fra islandske ÍA Akranes. Her har han sidenhen spillet sig op i hierarkiet.

I alt står Haraldsson noteret for 58 førsteholdskampe for løverne med ni mål og otte assists til følge. Langt størstedelen af både kampe, mål og assists er kommet i denne sæson.

Hákon Haraldsson forlængede så sent som i marts måned kontrakten med F.C. København. Hovedstadsklubben har således i skrivende stund papir på den unge islænding frem til sommeren 2027.

Opdatering: B.T. beretter efterfølgende, at der skulle være tale om den franske storklub, Lille. Beløbet lyder angiveligt på de 15 millioner euro, altså omkring 112 millioner kroner.

Se eller gense en længere gennemgang af FCK’s guldsæson, som startede skidt, men sluttede godt med FCK-briller i videoen herunder

Ung FCK-profil skyder med skarpt: Utilfreds med min behandling

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P