3F Superligaen

FCK bekræfter: Har modtaget bud på Haraldsson

Rygterne har mandag floreret om, at FCK's Hákon Haraldsson kan være på vej mod et stort skifte. Nu bekræfter klubben, at man har modtaget et bud.

F.C. København logo

Tidligere mandag kom det frem, at den unge F.C. København-islænding, Hákon Haraldsson, kan være på vej til et stort klubskifte.

Således kunne Copenhagen Sundays først fortælle, at en unavngiven fransk klub skulle være interesseret i at hente Haraldsson for et beløb i omegnen af 112 til 150 millioner kroner.

Denne oplysning blev senere fulgt op af nye oplysninger fra B.T., som kunne fortælle, at Haraldsson altså kan være på vej til den franske storklub, Lille, som angiveligt skulle være villige til at betale 112 millioner kroner for den 20-årige islænding.

I en selskabsmeddelelse bekræfter Bestyrelsesformand i PARKEN Sport & Entertainment A/S, Allan Linneberg-Agerholm, nu selv, at der rent faktisk er noget om snakken.

Det sker, da man fra klubbens side har konstateret, at der er rygter i markedet om en mulig transfer af Haraldsson, hvilket man altså ønsker at be- eller afkræfte.

Således kan F.C. København altså mandag bekræfte, at der er modtaget et tilbud på Hakon Haraldsson fra en fransk klub. Det nævnes dog ikke, om det skulle være Lille, eller om der er tale om en anden klub. Samtidig kan heller ikke beløbets størrelse bekræftes.

Det oplyses yderligere, at der i øjeblikket ikke pågår forhandlinger mellem parterne. Derudover har man ikke på nuværende tidspunkt yderligere kommentarer.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P