3F Superligaen

AaB-boss bekræfter: Stor interesse for AaB-talent i alle top 5-ligaer

AaB-sportsdirektør, Ole Jan Kappmeier, bekræfter over for campo.dk, at der er stor interesse for AaB-talentet i alle de største ligaer i Europa.

Stor interesse for AaB's Theo Sander i udlandet.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Søndag eftermiddag ramte rygtebørsen AaB’s unge keeper, Theo Sander.

Den blot 18-årige keeper blev således af den normalt troværdige transferjournalist, Fabrizio Romano, sat i forbindelse med den italienske storklub, Inter.

Her gik meldingerne på, at Inter skulle være tæt på at have en aftale i hus med Theo Sander og AaB til en værdi af 18,6 millioner kroner, som altså ville ryge i AaB’s klubkasse.

Men om en aftale mellem Inter, AaB og Theo Sander er tæt på, ved AaB’s sportsdirektør, Ole Jan Kappmeier, nu ikke helt.

Han udtrykker mandag formiddag over for campo.dk, at der endnu ikke er landet et bud på hans bord i forhold til Theo Sander, selvom der skulle være nok af interesse, når det kommer til den unge keeper:

– Inter har ikke sendt et bud på Theo Sander, men jeg kan fortælle, at der er interesse fra alle top 5-ligaerne, oplyser Kappmeier til campo.dk.

Dette leder så til spørgsmålet om, hvorvidt man fra AaB’s side overhovedet har interesse i at sælge den unge keeper denne sommer. Og til dette er Ole Jan Kappmeiers svar ganske klart:

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det kan vi godt, ja (finde på at sælge Theo Sander til sommer, red.). Vi kommer til at kigge på alle de bud, der måtte komme, men det afhænger af buddenes størrelse, fortæller Ole Jan Kappmeier og understreger, at man i AaB er klar over hvilket talent, man råder over i Theo Sander.

AaB-sportsdirektøren fortæller videre, at der endnu ikke er blevet sendt et officielt bud på målmandstalentet.

Trods sine blot 18 år står Theo Sander allerede noteret for 15 kampe for AaB’s førstehold.

I slutningen af denne sæson blev den faste startplads mellem stængerne i AaB-buret dog overtaget af AaB-lejesvenden, Nico Mantl, som dog efter planen rejser tilbage til RB Salzburg denne sommer.

Theo Sander er fortsat på kontrakt i AaB frem til sommeren 2025.

Se nogle af AaB-spillernes reaktioner på klubbens nylige nedrykning til NordicBet Ligaen i videoerne nedenfor

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P