Premier League

2 for 1: Chelsea vil smide to spillere efter Inter for André Onana

Premier League-klubben Chelsea jagter Inter-keeper André Onana, og klubben skulle angiveligt være villige til at sende to spillere til Inter i en stor byttehandel.

Manchester United jagter Andre Onana
Foto: Marco BERTORELLO / AFP
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den netop overståede sæson var blandt de dårligste i nyere tid for Premier League-klubben Chelsea FC.

Det kostede blandt andet to managers livet i form af Thomas Tuchel og Graham Potter. Og samtidig købte klubben spillere ind i stor stil på transfermarkedet.

Nu er det dog angiveligt tid til at få renset ud i truppen under den nye manager, Mauricio Pochettino. Pochettino ønsker at styrke truppen med spillere, der passer ind i hans system. Derfor skal der både sendes spillere ud og hentes spillere ind på én og samme tid.

Mauricio Pochettino vil eftersigende have en ny keeper. Og her skulle den argentinske manager være godt og grundigt varm på Inter-keeper André Onana.

Problemet er bare, at Inter har et stort priskrav på André Onana, som Milan-klubben angiveligt ikke ønsker at slippe for under 55 millioner pund – svarende til i omegnen af 480 millioner kroner.

Det er her, at Chelsea angiveligt fundet en kreativ løsning, der kan klare begge dele på samme tid – altså rense ud i Chelsea-truppen og samtidig krydre den med lidt nyt blod.

Chelsea har nemlig den store belgiske angriber, Romelu Lukaku, udlejet til Inter. Og netop dette har man angiveligt fra Chelseas side et ønske om at udnytte. Det skriver The Sun mandag.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Mediet skriver, at Pochettino ikke ønsker, at Romelu Lukaku vender tilbage til Chelsea denne sommer. Derfor har Pochettino i sinde at tilbyde Lukaku i bytte for Onana.

Og skulle det ikke være nok til at overbevise Inter, så skulle Chelsea angiveligt også være villig til at smide Kalidou Koulibaly oveni.

Historien melder intet om, hvorvidt Inter er villig til at indgå en sådan aftale. Det forlyder dog, at italienerne skulle være tæt på at sikre sig den ønskede erstatning for Onana i form af Guglielmo Vicario fra Serie A-konkurrenterne fra Empoli.

Ifølge Transfermarkt hentede Chelsea i sin tid Koulibaly for 38 millioner euro, mens Lukaku blev hentet ind for 113 millioner euro.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P