Serie A

Medie: Dansk landsholdsspiller på blokken i Dortmund

Flere store italienske klubber skulle angiveligt være interesseret i landsholdsspilleren, og nu lyder meldingen, at Borussia Dortmund også har ham på blokken.

Morten Hjulmand er angiveligt på blokken i Borussia Dortmund.
Foto: Pavel Mikheyev/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har imponeret gevaldigt i Serie A i den netop overståede sæson.

Derfor blev Morten Hjulmand også i denne uge udtaget til Kasper Hjulmands 25-mandstrup, som skal repræsentere Danmark mod Nordirland og Slovenien i kvalifikationen til EM.

Derudover florerer der også flere for danskeren flatterende rygter om storklubber, der skulle være interesseret i danskerens underskrift efter den fornemme sæson i Lecce.

Både Juventus og Inter er nemlig tidligere blevet nævnt som bejlere til den 23-årige dansker – og nu skulle der også være tysk interesse.

Således skriver det italienske medie La Gazzetta dello Sport nu, at Borussia Dortmund også skulle have et øje på den danske midtbaneslider.

Ifølge mediet har Bundesliga-to’eren fra den netop overståede sæson tidligere forsøgt at gafle Hjulmand og gør nu klar til at give det endnu et skud efter de imponerende præstationer i Lecce.

Følg Campo på Facebook

Det er tidligere rygtedes, at Lecce kræver op mod 150 millioner for danskeren, som har kontraktudløb næste sommer, men som også har en option i sin kontrakt, der gør det muligt for Lecce at forlænge kontrakten til 2025 i stedet.

Hjulmand spiller som den holdende midtbanespiller for Lecce og har gjort det som kaptajn i 36 kampe i denne sæson, hvor det tilmed er blevet til fem oplæg.

Lecce sikrede sig med hiv og sving en ny sæson i Serie A med en sejr i næstsidste spillerunde, som sikrede dem 16. pladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P