LaLiga

Medie: Benzema gjorde det – nu overvejer endnu en Real-stjerne skifte til Saudi-Arabien

Endnu en af Real Madrids største og mest rutinerede stjerner overvejer nu angiveligt at følge Karim Benzema og tage til Saudi-Arabien.

Luka Modric overvejer angiveligt kraftigt et stort tilbud fra Saudi-Arabien.
Foto: Waleed Ali/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Rygtebørsen flyder nærmest over med spillere, der rygtes til mellemøsten i disse dage.

Især den saudiarabiske liga tilbyder angiveligt astronomiske kontrakter til flere af Europas allerstørste stjerner – og flere er også bidt på.

I vinters så vi, Cristiano Ronaldo skifte europæisk fodbold ud med Al Nassr i Saudi-Arabien, mens også Karim Benzema officielt er taget til Al Ittihad i oliestaten.

Men det stopper angiveligt ikke her. N’Golo Kanté er også rygtet kraftigt til Saudi-Arabien, og nu går meldinger også på, at endnu en tidligere Ballon d’Or-vindende Real Madrid-spiller fristes med en kontrakt.

Således melder det spanske medie Cope nu, at et lukrativt kontrakttilbud fra den saudiarabiske liga for nogle uger siden er landet på Luka Modric’ skrivebord, og det skulle angiveligt friste kroaten gevaldigt.

Tilbuddet skulle nemlig angiveligt være øget, efter Lionel Messi afviste tilbuddet fra Saudi-Arabien og med al sandsynlighed om meget kort tid kan præsenteres som ny Inter Miami-spiller i den amerikanske MLS.

Messi indrømmer: Handlede det om penge, var jeg taget til Saudi-Arabien

Mediet skriver desuden, at Real Madrids forventede midtbane-forstærkning af Jude Bellingham kommer til at sikre fremtiden på midtbanen i Real Madrid.

Bliver den transfer en realitet, ligger Los Blancos inde med tre supertalenter i form af Bellingham, Edouardo Camavinga og Aurélien Tchouaméni, som skal besætte midtbanen i mange år.

Dermed kan dagene med en dominerende Real-midtbane med Luka Modric og Toni Kroos som ledere meget vel snart være ovre, og derfor skulle tilbuddet fra Saudi-Arabien friste Modric mere og mere.

Hør, hvorfor Preben Elkjær er bekymret for Modric og co.’s fremtid, lige her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P