International Fodbold

Slut med ‘Søde Hansi’: Süles indstilling skal forbedres – Neuer ikke selvskrevet

Den tyske landstræner, Hansi Flick, har forud for tyskernes landskampe i juni slået mere end én ting fast.

Det er slut med 'søde Hansi Flick' på det tyske landshold. landstræneren har meninger om både Nicklas Süle og Manuel Neuer.
Foto: Heiko Becker/Reuters/Ritzau Scanpix

I modsætning til UEFA’s øvrige 54 medlemslande har det tyske landshold ikke det store at spille for i juni.

Tyskerne er som bekendt værter for EM-slutrunden i 2024, og derfor skal de ikke igennem den samme kvalifikation, som de øvrige hold, da de automatisk er kvalificeret som værtsnation.

Ikke desto mindre står den i juni på hele tre landskampe for Die Mannschaft, der møder både Ukraine, Polen og Colombia i træningskampe.

Til de kampe har landstræner Hansi Flick udtaget 26 spillere, men bemærkelsesværdigt har han ikke fundet plads til Dortmund-forsvarsspilleren Niklas Süle, og det er der en forklaring på.

– Jeg synes stadig, han mangler en del. Jeg vil have ham til at tage tage et skridt frem i forhold til sin indstilling og sin mentalitet. For mig at se kan Niki være en af de bedste midterforsvarer, der findes. Hans potentiale er enormt, lyder den relativt klare opfordring fra Hansi Flick ifølge Sport Bild.

Det er dog ikke kun Niklas Süle, der er nødt til at kæmpe for sin plads på det tyske landshold. Også 37-årige Manuel Neuer, der har været fast mand på landsholdet siden 2009, er fraværende i Flicks seneste trup.

Neuer blev i vinter skadet under en skitur, hvor han brækkede sit ben, og veteranmålmanden har ikke været i aktion siden tyskernes pinlige exit allerede i gruppespillet ved VM. Når engang Neuer er klar igen, skal han dog ikke forvente, at han automatisk får sin plads på landsholdet tilbage.

– Det beslutter vi, når den tid kommer. Manuel Neuer har præget målmandsspillet i langt over ti år. Han er exceptionel som både målmand og som menneske.

– Han skal vise sig frem, og det er han klar over. Uanset så har vi meget få problemer på målmandsposten, siger Flick.

Den tyske landstræner har til kampene i juni udtaget Bernd Leno, Marc-André ter Stegen og Kevin Trapp.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P