International Fodbold

Landsholdslegende ny landstræner for Ukraine

Det er en sand landsholdslegende, der onsdag har sat sig landstrænersædet i det østeuropæisk land.

Det er en ægte landsholdslegende, der sætter sig det ukrainske landstrænersæde i form af Serhiy Rebrov, der har en fortid i Premier League.
Foto: Pavlo Kubanov

Han debuterede bare to måneder efter, at FIFA officielt havde anerkendt Ukraine som landshold.

Nu skal 49-årige Serhiy Rebrov stå i spidsen for det ukrainske landshold som landstræner.

Den tidligere Shakhtar Donetsk-, Dynamo Kyiv-, Tottenham-, Fenerbahce-, og West Ham-spiller har onsdag skrevet under på en kontrakt, der løber helt til og med juni 2026.

Det er selvsagt ikke en helt almindeligt situation, den ukrainske nation i øjeblikket står i med invasionen fra naboen Rusland, men det ændrer ikke på, at Ukraine i marts satte gang i en EM-kvalifikation frem mod EM i Tyskland næste sommer.

Ukraine lagde ud med at tabe sin første kvalifikationskamp 20 på Wembley til England.

Allerede senere i denne måned for Rebrov debut som landstræner, når Ukraine først møder Tyskland i en venskabskamp, inden det den 16. og 19. juni står på EM-kvalifikationskampe mod henholdsvis Nordmakedonien og Malta.

Serhyi Rebrov nåede selv at spille 75 landskampe for Ukraine i perioden fra 1992 til 2006. I den periode blev det til i alt 15 scoringer for offensivspilleren. Dermed er han nummer ni på listen over spillere med flest ukrainske landskampe og nummer fire på listen over spillere med flest ukrainske landsholdsmål.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P