3F Superligaen

AaB siger farvel til målmand

Efter en halvsæson i Superligaen hos AaB vender tyske Nico Mantl nu tilbage til Red Bull Salzburg.

AaB sender den lejede Red Bull Salzburg-målmand, Nico Mantl, tilbage til Østrig, efter hans lejekontrakt i Nordjylland udløber.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Otte kampe i nedrykningsspillet og fem i pokalturneringen.

I alt 13 kampe blev det til for tyske Nico Mantl i AaB-trøjen, for den 23-årige tysker vender nu tilbage til sin moderklub Red Bull Salzburg.

AaB lejede den tidligere tyske U21-målmand i januar, men nu vender han altså tilbage til Østrig, hvor han fortsat har to år tilbage af sin kontrakt med de nykårede østrigske mestre, der i denne sæson vandt klubbens tiende mesterskab i træk.

 Både på og uden for banen har Nico Mantl gjort et godt indtryk i AaB, og vi vil gerne takke ham for indsatsen og ønsker ham alt det bedste i hans fortsatte karriere, lyder det fra AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier.

I Salzburg skal Mantl atter tage kampen om pladsen i målet op mod den to år ældre schweizer Philipp Köhn, der i denne sæson har siddet solidt på spilletiden.

AaB med gigantisk nedjustering efter nedrykning

Siden sit skifte til RB Salzburg fra tyske Unterhaching i januar 2021 har Mantl noteret sig for i alt 10 kampe for den østrigske storklub, ligesom han sad på bænken i alle Salzburgs seks Champions League-gruppekampe i efteråret mod AC Milan, Chelsea og Dinamo Zagreb.

I AaB agerede han backup for unge Theo Sander i forårets første syv superligakampe, inden han med flotte præstationer i pokalkvartfinalerne mod Viborg spillede sig fast på holdet til sæsonens sidste otte superligakampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P