Europæisk Fodbold

Transferjournalist: Mangler kun lægetjek – PSG detaljer fra at kunne præsentere to nye spillere

Den franske storklub, Paris Saint-Germain, skulle blot være et par lægetjek fra at kunne præsentere to nye spillere i klubben.

PSG Paris Saint-Germain Logo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Måske knap så overraskende vandt den franske storklub Paris Saint-Germain endnu en gang det franske mesterskab i denne sæson.

Og allerede nu er klubben i fuld gang med at forberede sig til den kommende sæson, hvor Champions League-trofæet efter alt at dømme igen vil være det helt store mål.

Med Lionel Messis afgang er der rum for et par nye spillere. Og det ser da også ud til, at man fra PSG’s side snart er klar til at kunne præsentere et par nye ansigter i truppen.

Således skriver Fabrizio Romano mandag eftermiddag, at klubben netop nu har to nye spillere på besøg i Paris.

Alt skulle nærmest være på plads, der mangler blot de obligatoriske lægetjek.

Spillerne, der er mødt op i Paris til et sidste tjek, er den nuværende Real Madrid-spiller, Marco Asensio, og den nuværende Sporting-spiller, Manuel Ugarte.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Marco Asensios kontrakt i Real Madrid står fortsat til at udløbe i slutningen af juni måned i år. Og der vil derfor efter alt at dømme være tale om en fri transfer, hvis de sidste detaljer går i orden.

Omvendt har Ugarte fortsat kontrakt i den portugisiske storklub, Sporting, frem til sommeren 2026. Derfor vil der i dette tilfælde være tale om en reel handel mellem de to klubber, hvilket skulle løbe op i større beløb.

Læs mere om, hvor meget PSG forventes at skulle betale for Manuel Ugarte herunder

Medie: PSG har kapret Chelsea-handel – præsenterer midtbanespiller i dag

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P