3F Superligaen

Ny AGF’er glæder sig over skifte: Har været på tale siden januar

Michael Akoto er mandag blevet præsenteret som ny spiller i AGF. Og det er et skifte, der har været længe undervejs, afslører Akoto selv.

AGF henter Michael Akoto
Foto: AGF

AGF sikrede sig søndag aften bronzemedaljerne og en plads i europæisk fodbold i den kommende sæson.

Dagen derpå, mandag, har klubben så præsenteret den seneste tilføjelse til truppen.

Michael Akoto er navnet på den nye AGF-spiller, som skifter til klubben på en aftale gældende for de kommende to sæsoner.

Michael Akoto, som beskriver sig selv som en defensiv spiller med evnerne til at spille både i det centrale forsvar, på højrebacken og på den defensive midtbane, glæder sig til at skulle spille for AGF.

Og det har han efterhånden gjort i et godt stykke tid. I et interview med klubben fortæller den 25-årige defensivspiller nemlig, at der allerede var samtaler med AGF tilbage i januar måned.

– Vi har været i kontakt siden januar måned. Der havde jeg et par samtaler med træneren (Uwe Rösler, red.). Det var godt. Jeg fik en god følelse. Måden hvorpå de præsenterede det hele, var virkelig god. Så jeg tænkte, at hvis der var en mulighed for at komme til Danmark og spille i den bedste række, så gør jeg det.

– De sidste par måneder har jeg fulgt med i kampene. Det er en vild liga med et højt teknisk niveau. Det er en god liga at spille i – godt for udviklingen.

Se hele interviewet med Michael Akoto i videoen herunder

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P