NordicBet Ligaen

Thomas Mikkelsen sender Aarhus Fremad ud i mørket og Kolding mod NordicBet Ligaen

Feltet af oprykningskandidater fra den danske 2. Division blev søndag barberet ned fra fire til tre, da det nu kun er teoretisk muligt for Aarhus Fremad at rykke op i NordicBet Ligaen.

Kolding IF's Thomas Mikkelsen scorede hattrick i udekampen mod Aarhus Fremad og giver dermed Kolding kurs mod oprykning.

Gummibenen har sat ind i det nordlige Aarhus, og mens det ikke længere er realistisk, at Aarhus Fremad rykker op i NordicBet Ligaen, så nærmer Kolding sig.

Søndag vandt de gæstende koldingensere nemlig med hele 1-3 på Riisvangen, og alle gæsternes tre mål blev sat ind af Thomas Mikkelsen, mens det var Koldings Patrick Tjørnelund, der med et selvmål stod for hjemmeholdet reducering seks minutter før tid.

Allerede i kampens første minut bragte det rødhårede angriber gæsterne foran. Den tidligere OB-, Vejle- og Fredericia-angriber holdt dernæst en 28 minutter lang scoringspause, inden han på to minutter gjorde det til både 0-2 og 0-3.

Ved slutfløjt i Aarhus førte Esbjerg samtidig 2-0 hjemme over Thisted FC i pausen af deres kamp, og hvis nedrykkerne holder den føring, er det de to sydjyske klubber, der med to kampe tilbage ligger til at tage de to oprykninger.

Aarhus Fremad har søndagens nederlag tabt fem af sine seneste seks kampe, og selvom sæsonens sidste to opgør for aarhusianerne står imod oprykningsgruppens to bundhold, Thisted og AB, så skal Aarhus Fremad selv vinde sine to sidste kampe, mens stort set alle andre kampe skal flaske sig for aarhusianerne, for at de stadig kan rykke op i NordicBet Ligaen.